НКИЗ УЧАСТВА В АРХИТЕКТУРНО-СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА 2023

За поредна година „Национална компания индустриални зони“ ЕАД е партньор на Интер Експо Център и участва със свой щанд в зала 4, А8 на специализираното изложение Архитектурно-строителна седмица 2023, коeто се провежда от 29 март до 01 април в Интер Експо Център.

Паралелно ще протекат няколко изложения, които обединяват усилия на професионалистите в бранша за издигане ролята на строителния сектор в България. От тази година стартира нов формат GREEN ENERGY, който е посветен на водещата тема за енергийната ефективност. Събитието обединява решенията при възобновяемата енергия, рециклирането и управлението на отпадъците. Отново обект на интерес ще бъде АТЕСТ Експо – изложението, посветено на едрогабаритната техника. Мащабите си ще разгърне също и ЕКСПОМЕБЕЛ - изложение за обзавеждане, дизайн и интериорен текстил.

На официалното откриване присъстваха изпълнителният директор на НКИЗ д-р Антоанета Барес, представители на Камарата на архитектите в България (КАБ), Камарата на строителите в България (КСБ), Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране (КИИП), Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост, Българска асоциация за изолации в строителството (БАИС), Асоциацията на търговците на едра строителна техника - АТЕСТ, Българска асоциация фасадна индустрия, Университет по архитектура, строителство и геодезия и др.

Д-р Антоанета Барес поздрави екипа на Интер Експо Център за отличната организация на събитието и изказа приветствие към участниците - посетители и изложители, като им отправи покана да се запознаят с възможностите за инвестиране в индустриалните паркове и зони, управлявани от НКИЗ, и им пожела да реализират успешни бизнес решения в рамките на форума.