Възможност за онлайн достъп до сесиите на Годишната конференция на Световната организация на свободните зони

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД представя на вниманието на всички заинтересовани лица възможността да получат онлайн достъп до сесиите на Годишната конференция на Световната организация на свободните зони (21-23 юни 2023 г.).

Каним ви да се регистрирате сега, за да си осигурите място в едно виртуално изживяване, което ще ви предостави ценни възможности за обмен на информация и установяване на контакти с общността на AICE 2023.След като се регистрирате, ще получите имейл с връзка за достъп до виртуалната платформа на събитието.

На виртуалното събитие ще имате възможност за:

• Достъп до всички сесии: Разгледайте обширния списък на AICE 2023 и изберете интересните за вас панелните дискусии и презентации в удобно за вас време.

• Контакт с делегати: Свържете се виртуално с други присъстващи, лектори и/или експерти. Платформата предлага мрежови функции, които ви позволяват да участвате в разговори, да обменяте идеи и да създавате нови професионални контакти.

• Зона за спонсори: Разгледайте предложенията на спонсорите и партньорите на събитието и научете повече за иновативните продукти и услуги, които предлагат.

Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от допълнителна помощ, моля, не се колебайте да се свържете с екипа на WFZO на events@worldfzo.org.

Линк за достъп: bit.ly/3Jbo7Iu