Помещения за отдаване под наем в административната сграда на НКИЗ в Индустриален парк София-Божурище

Искате да имате стилен и едновременно с това уютен офис за вашите успешни бизнес-проекти с отлична локация близо до София? „Национална компания индустриални зони“ ЕАД,  търговско дружество с едноличен собственик на капитала – Министерството на икономиката на България, предлага офиси под наем в изцяло реновираната си административна сграда в Индустриален парк София-Божурище, която се намира в община Божурище, с. Гурмазово.

Индустриалната зона е приоритетен проект на НКИЗ и един от най-добре развитите и модерни паркове в България. Там можете да намерите редица предимства. Какви са те?

- 15 км до центъра на София

- 23 км до летище София

- 5 км от магистралата за Гърция

- 2 км от магистралата за Сърбия

- Пресечна точка на Трансевропейски коридори IV, VIII И  X

- Директна връзка с железопътната мрежа

- Проект за спирка на метро

Вашият офис ще е в близост до базите на няколко високотехнологични компании и модерни логистични центрове, с които можете да намерите общи бизнес-интереси. В индустриалния парк се реализират 34 инвестиционни проекти в областта на автомобилната промишленост, високите технологии, складова и логистична дейност, биотехнологии. Компаниите са от Европа – България, Германия, Дания, Гърция, Турция и Швейцария, като размерът на инвестициите им на територията на парка е около 540 млн. лв. В индустриален парк София-Божурище работят над 1800 души.

НКИЗ изцяло реновира своята двуетажна административна сграда със сутеренен етаж. В нея ние предлагаме на вашето внимание дългосрочно просторни и светли офиси под наем. Сградата е с отлично местоположение и се намира в близост до входа на индустриалния парк. Застроената  площ е 561 кв.м. В сградата има всички удобства, включително централна климатизация охлаждане и отопление, видеонаблюдение и контрол на достъпа, налична оптична свързаност. Офисите са луксозно отремонтирани с окачени тавани, подовете – с гранитогрес, висококачествена PVC-дограма. Сградата разполага и с помещение, което е предвидено за фитнес-зала с настилка за спортни зали. В сутеренния етаж са разположени помещения, които са подходящи за развиване на малки производства. Те могат да бъдат използвани също така за складови помещения или работилници.

В сградата са разположени различни по функционален тип и площ помещения. Първият етаж разполага с два офиса тип „open space“, зала за срещи, санитарни възли, кухненски бокс, помещение за комуникационен шкаф. Просторното и светло пространство е раздвижено и може да бъде отдадено под наем и за използването му като модерна детска занималня за работещите над 1800 човека в Индустриален парк София-Божурище.

На втория етаж има самостоятелни офис помещения с различни  площи, санитарни възли, напълно оборудван кухненски бокс.  Там се намира и просторна заседателна (конферентна) зала с максимален капацитет 50 места, която със своя иновативен дизайн е подходяща за групови занимания, семинари, професионални срещи и други креативни събития. Залата разполага с мултимедия с висока резолюция и микрофони.

За допълнително удобство на посетителите и наемателите в сградата има монтиран банкомат.

Офис площи от 15 кв.м. до 30 кв.м.

Офис площи тип „open space от 250 кв.м. до 300 кв.м.

Складови площи от 15 кв.м. до 30 кв.м. на сутеренен етаж

Складови площи от 35 кв.м. до 60 кв.м. на сутеренен етаж

Заседателна (конферентна) зала – 49 кв.м.

Помещение за фитнес – 58 кв.м.